Oradea: Vunk - Inconjurul lumii. Turneu acustic

Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea
Piaţa 1 Decembrie, nr. 1
miercuri, 20 mai '15
Pe 20 mai VUNK continua turneul acustic Inconjurul lumii, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea. Mai multe detalii

VUNK, trupa romaneasca cu cea mai mare ascensiune din ultmii ani pleaca in cel mai ambtios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic de 18 orase intitulat "Incojurul lumii".

Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrulor trupei dar si la credinta exprimata de catre acestia ca “Romania este mai mult decat o tara, este o lume”.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii "Autoportrete", primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc intr-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucuresti, in luna mai a anului trecut.

Concertul de atunci a a fost inregistrat si editat pe DVD si CD Audio, materiale ce vor fi lansate in cadrul acestui turneu. 

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele.

“Pleaca”, “Scapa-ma de Ea”, “Asa si?!”, “Prajitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” si celealte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ati mai auzit si vor aduce un surplus de magie si emotie intregului eveniment.

Turneul "Inconjurul lumii" este o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena. Alaturi de VUNK, pe scena ... vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Razvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK dureaza aproximativ 100 de minute si va fi deschis de Alexandra Usurelu.

Vino sa auzi povestile din spatele cantecelor si sa vezi 100% live intr-o atmosfera intima una dintre cele mai creative, inspirate si spectaculaose trupe din Romania:
V U N K.

Pe 20 mai in Oradea .

Pentru a gusta un pic din acest spectacol, aici puteti vedea cateva melodii din concertul "Autoportete":
http://bit.ly/1AqTHsR

Turneul VUNK - "Inconjurul lumii" este prezentat de catre AVON.

Pentru persoanele cu dizabilitati, organizatorul pune la dispozitie 2 bilete per locatie. Pentru a intra in posesia acestor bilete, va rugam sa trimiteti mail la adresa loredana@vunk.ro.

Bilete sunt disponibile in 2 categorii:
Perioada de presale pana pe 6 mai 2015:
Acces general Presale: 50 lei
VIP Presale: 100 lei

Incepand cu 7 mai 2015 biletele vor fi:
Acces general - pret: 70 lei
VIP - pret: 120 lei.

Categorie speciala pentru elevi si studenti cu numar limitat de 50 de bilete la 40 lei!

Extra:
- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore