Oradea: Danez a.k.a. Dan Gerosu-Prezentare Album

Bavaria Underground, Oradea
Kogălniceanu Nr. 3 Oradea 410067
sâmbătă, 28 martie, ora 21:00
Atenție! Avem un comunicat important pentru orădeni: Sâmbătă, 28 martie, de la ora 21:00, Dan Gerosu are lansare de album în Bavaria Underground.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Prezent în rapul românesc de la începutul anilor 2000, Danez a.k.a. Dan Gerosu este un MC controversat, care cu atitudinea saîțioferă doar 2 variante: Love IT or Hate It!

După ce a colaborat cu MC's din primul eșantion al rapului românesc, vine la Oradea săîțiprezinte primul său material solo. După concert urmează petrecerea hip-hop cu DJ Serbanesku.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.