O noapte de folk-rock cu Florin Stefan și Magda Puskas în Manufactura

Manufactura, Timișoara
Splaiul Tudor Vladimirescu 9, Timișoara
sâmbătă, 12 ianuarie, ora 20:00
Primul concert din 2019 aduce pe scena din Manufactura muzicieni cunoscuți din lumea folk-ului și rock-ului romanesc, Florin Stefan de la Semnal M si interpreta și compozitoarea Magda Puskas, alături de invitați speciali: tobosarul Marcel Moldovan din trupa lui Smiley și chitaristul Rares Suciu, sâmbăta 12 ianuarie de la ora 20.00. Mai multe detalii

https://youtu.be/i5OKsgDcaGQ

 

Sâmbăta 12 ianuarie 2019 - un concert aparte format din trei părți, intr-o maniera acustica cunoscuta de iubitorii muzicii folk din țara. Aritistii invitați vor incanta publicul cu binecunoscutele cantece La o cana cu vin, Taina, Totusi Iubirea, cantate de Magda Puskas alături de Florin Stefan, muzician rock cunoscut din trupa Semnal M.

Alaturi de reprezentatia rock cu chitara Gibson Les Paul, invitatii speciali vor aduce pe scena instrumente celebre din istoria omenirii: Naiul zeului Pan si Lira regelui David, si binecunoscutele hituri ale lui Iuliu Merca Descult in iarba, sauLa fereastra ta.

Aceasta maniera muzicala de folk-rock putin intalnita in prezent are menirea de a uni sufletele oamenilor in muzica si poezie dincolo de varste si generatii.

https://youtu.be/AyxSF1bZAKU

 

Intrare concert: 20 lei

Rezervări la telefon: 0722 892 356

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/737532569934501/