Momente de Ograda VII!

CASA DOGARULUI ARENA, Merișani (Argeș)
Sat Merisani, Str. Tiganca nr. 1383, Jud. Arges
10-11 septembrie
Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală de 8 ani. Mai multe detalii

Coloana sonoră (şi parte din cea culinară) a acestei ediții, cea dintâi cu două zile de eveniment, va fi asigurată de către: IMPLANT PENTRU REFUZ, ZOLI TOTH, FOR THE WICKED, THE KRYPTONITE SPARKS, THE SONIC TASTE, THE DETAILS, UNFLICTED, NIGHTMARION, KIRK Dj Set, DHOPE Dj Set, Codrin Pascariu DJ Set.

Ograda este despre oameni și ceea ce fac ei, despre poveștile lor care se întâlnesc și se completează.
Ograda e facută din toate aceste povești, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca să fie bună, din mâncărurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumină specială și din timpul care curge altfel alături familie, copii și prieteni.

Cele 350 de abonamente pentru ediţia din 2021 sunt disponibile pe iaBilet.ro şi sunt împărţite astfel, pe cele 3 categorii déjà cunoscute:

140 abonamente - “ALAMĂ” (cu campare)

100 abonamente - “CUPRU” (cu cazare) la familii şi/sau pensiuni/hoteluri din proximitate

110 abonamente - “FONTĂ” (fără cazare sau campare)

EARLY BIRD – până la 31 octombrie 2020
o “ALAMĂ”– 290 lei
o “CUPRU” - 370 lei
o “FONTĂ”– 260 lei

PRE SALE - în perioada 1 noiembrie 2020 – 15 iunie 2021
o “ALAMĂ” - 340 lei
o “CUPRU” - 420 lei
o “FONTĂ” - 310 lei

În perioada 16 iunie – 9 septembrie 2021
o “ALAMĂ” - 390 lei
o “FONTĂ” - 360 lei

Regulile evenimentului rămân neschimbate, după cum v-am obişnuit:

- taxele de acces implică acces liber la conferinta și la resursele puse la dispoziție: mâncare, băutură, concerte, activități, cazare și campare.
- copiii sub 12 ani, însoțiți de un adult plătitor de abonament, au acces gratuit

Pe parcursul celor sașe ediții de până acum, gazde muzicale și totodată culinare ne-au fost: VIȚA DE VIE, ROA, COMA, LUNA AMARĂ, IMPLANT PENTRU REFUZ, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, ROADKILLSODA, TOY MACHINES, NOUĂ ANI LUMINĂ, TOURETTE ROULETTE, ALPHA Q, RANA, BREATHELAST, CRIZE, CARDINAL; DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI, DAVIDESCU & VOICU DJ Set, RĂZVAN DIACONU DJ Set, DAVIDESCU & DHOPE (Dj Set), KIRK & DHOPE (Dj Set), DJ S-T-PHAN.

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/425449314986078/ 
Locul: www.facebook.com/casadogaruluiarena 

#încurteaomului #momentedeogradă #despreeternareîntoarcereaidenticului

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

%MCEPASTEBIN%