Momente de Ograda 2019 - Conferinta VI!

CASA DOGARULUI ARENA, Merișani (Argeș)
Sat Merisani, Str. Tiganca nr. 1383, Jud. Arges
sâmbătă, 7 septembrie
Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală. Mai multe detalii

Ograda este despre oameni și ceea ce fac ei, despre poveștile lor care se întâlnesc și se completează. Ograda e facută din toate aceste povești, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca să fie bună, din mâncărurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumină specială și din timpul care curge altfel alături familie, copii și prieteni.

Pe parcursul primelor cinci ediții, gazde muzicale și culinare totodată ne-au fost: VIȚA DE VIE, ROA, COMA, LUNA AMARĂ, IMPLANT PENTRU REFUZ, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, ROADKILLSODA, TOY MACHINES, NOUĂ ANI LUMINĂ, TOURETTE ROULETTE, ALPHA Q, RANA; DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI, DAVIDESCU & VOICU DJ Set, RĂZVAN DIACONU DJ Set, DAVIDESCU & DHOPE (Dj Set).

Regulile evenimentului rămân neschimbate, după cum v-am obişnuit:
- taxele de acces implică acces liber la conferinta și la resursele puse la dispoziție: mâncare, băutură, concerte, activități, cazare și campare.
- copiii sub 12 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, au acces gratuit

Cele 375 de bilete pentru ediția din 2019 (200 bilete “FONTĂ” (fără cazare sau campare), 100 bilete “ALAMĂ” (cu campare) si 75 bilete “CUPRU” (cu cazare la gazde, în familii)) vor fi disponibile la următoarele valori şi perioade:
PRE SALE – în perioada 8 Februarie – 14 Iunie
o “FONTĂ”– 150 lei
o “ALAMĂ”– 175 lei
o “CUPRU” - 200 lei

În perioada 15 Iunie – 16 august
o– “FONTĂ” - 175 lei
o– “ALAMĂ” - 200 lei
o– “CUPRU” - 225 lei

În perioada 17 august - 7 septembrie 2019, inclusiv la eveniment (în limita disponibilității):
o– “FONTĂ” - 200 lei
o– “ALAMĂ” - 225 lei

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/236013427076888/

Locul: www.facebook.com/casadogaruluiarena

#desprelucrurilemici #încurteaomului #momentedeogradă

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.