Living Rock Festival - editia 2020

Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)
23-26 iulie
Sub egida: “e momentul să ne luăm vara înapoi”, între 15 și 17 august 2019, am strâns rândurile pe malul Mării Negre, la Tuzla, și am petrecut ca pe vremuri.

Am pus muzica pe primul loc, berea la rece și am petrecut vreme de trei zile, pe cele mai vibrante acorduri rock. Mai multe detalii

Living Rock Festival - revine și anunță cu bucurie ediția 2020, de data aceasta cu și mai multe surprize și voie bună, eveniment în cadrul căruia vom fredona alături de cele mai în vogă trupe.

Și cum surprizele nu vin niciodată singure, între 23 și 26 iulie 2020, vă așteptăm la Living Rock Festival alături de Zdob și Zdub, byron, Jurjak, Robin and the Backstaberrs, Ana & The Changes, și alți artiști care vor urca pe scena #livingrock.

Tarif bilete - faza presale:
Abonament: 150 lei
Bilet acces zi: 75 lei

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.


Biletele includ:
- acces pentru una sau toate cele trei zile de festival;
- camping și parcare;
- multă voie buna.


Daca iți place să trăiești #rock, ne vedem la #livingrock