KILLA FONICx BRASOV 4Rooms (Sezonul Lama Crima)

4Rooms, Brașov
Bloc C2, Strada Mihail Kogălniceanu 13
sâmbătă, 19 mai '18, ora 23:00
In seara de 19 Mai va convoc! Nu cautati scuze, nu găsiți motive! Vom comite o CRIMĂ și nimeni nu va lipsi. Crima, crima, crima, impotriva unanimitatii, împotriva uniformitatii, impotriva stagnarii. Vom face ce trebuia facut de mult! Nu putem intoarce timpul, dar putem intoarce crucea. Intoarcem crucea nu pentru a blasfemia, ci pentru a schimba perspectiva. Va fi o crima sinceră, cu Lama, ascutita fin. Vă chem frati si surori in Cafeneaua Actorilor sa comitem această grandioasă CRIMĂ! LAMĂ CRIMĂ! Mai multe detalii

Semnat: Lordul de Cartier, Lamă Fină întâiul, Comandantul Superlativ al Klanului Killa House.

Acces public - 14+

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.