Khalif Wailin Walter @ Transilvania Blues Nights

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
vineri, 20 decembrie '19, ora 21:00
În premieră la Brașov, khalif-wailin-walter/">Khalif Wailin Walter vine din Chicago, orașul blues-ului. El a început să cânte la chitară la 17 ani, după o întâlnire cu B.B. King, care i-a schimbat viața, cu o lecție de chitară de jumătate de oră! Stilul lui Khalif este un amestec unic de boogie blues, cu elemente de funk, soul, rock și reggae! Haideți să încheiem un an de Transilvania Blues alături de Khalif Wailin Walter, the funkin' boogie groovin' Bluesman! Mai multe detalii

Sponsori: Butangas, TEMAD Romania, Miele Shop Brasov, BCR, Tehnic Mihor S.R.L.
Parteneri: Brahouse Imob
Parteneri media: Zile si Nopți, Rock FM

Minorii cu vârsta între 10 si 14 ani au acces numai însoțiți de un părinte sau tutore legal adult. Minorii cu vârsta între 14 si 18 ani au acces neînsoțiți. Recomandăm ca persoanele care participă la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate. În cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.  

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.