Exclusiv pe iabilet.ro

Jazz in the Vineyard

Crama LacertA, Buzău
Loc. Fințești, 434, Jud. Buzău
sâmbătă, 19 octombrie '19, ora 17:30
Toamna merita sarbatorita pe acorduri rafinate de jazz si buchete de vinuri alese. Mai multe detalii

 Asa cum v-am obisnuit de fiecare data, SLJazzing vine in intampinarea iubitorilor de Jazz si vin, cu un nou eveniment inedit: un concert de jazz in vie, la LacertA.

 Evenimentul va fi gazduit de crama Lacerta de langa Bucuresti, Sambata, 19 octombrie.

Agenda evenimentului cuprinde plecarea din Bucuresti, din Piata Victoriei, la ora 16:00, urmand ca la ora 17:30 sa ajungem la crama, iar de acolo intram in povestea Jazz-ului intampinat de o degustare a 6 vinuri LacertA, mai diferita decat cea obisnuita.

Ulterior, vom lua cina impreuna, vom privi apusul si ne vom delecta cu un concert live jazz, urmand ca intoarcerea in Bucuresti sa aiba loc intre orele 21:30 si 22:30.

Mai multe detalii privind achizitionarea de bilete, tipurile de pachete si costurile participarii sunt disponibile pe pagina evenimentului Jazz in the Vineyard.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.