Iasi: Prânzul melodios cu Petra Acker & The Band

Acaju Cafe, Iași
Strada Anastasie Fătu nr 2A
sâmbătă, 15 februarie, ora 13:00
Prânzul melodios este despre desfătarea simțurilor și timp petrecut cu sens. Vă invităm la un concert funk-soul-afrobeat alături de Petra Acker & The Band, un eveniment de zi prietenos cu familiile, care să vă tihnească și să vă apropie. Mai multe detalii

Despre invitații zilei:

Cei 25 de ani petrecuți în universul muzicii se regăsesc în toate compozițiile Petrei. Individualitatea ei te ghidează, pe toate planurile, de-a lungul poveștilor despre viață. Versurile pieselor sunt inspirate din propriile experiențe și trăiri, stilul este unul poetico-tribal, iar vocea ei exotică și ritmurile le acompaniază într-un amestec de afrobeat, jazz, psihedelic, r’n’b și funk.

Cu un album și un EP la activ și numeroase alte materiale în lucru, Petra a concertat în cele mai exotice si multiculturale formule, atât în țară cât și în străinătate. Din Europa în SUA, de la Untold și Waha la Festivalul de Jazz din Budapesta, de la renumitul Club de Jazz “Porgy and Bess” din Viena până la cele mai colorate și luminoase scene - mereu acompaniata de muzicieni consacrați.

Petra Acker & the Band este proiectul prin care Petra aduce muzica Funk, Soul, Afrobeat, Jazz și Afro Jazz pe scenele românești.
Cei patru componenți ai trupei au lansat anul trecut EP-ul de Lofi Hip-Hop intitulat Never Been Better și lucrează momentan la un material nou, cu ritmuri menite să miște trup și suflet.

”Never Been Better” aici:
https://soundcloud.com/uninvited-artists/sets/petra-acker-never-been-better-ep/s-sTK

 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.