Hotel California

Teatrul Național "Nae Leonard", Galati
Str. Mihai Bravu, nr. 50
luni, 9 decembrie '19, ora 19:00
Comedia muzicală “HOTEL CALIFORNIA” va avea PREMIERA la Teatrul de Operă şi Operetă “NAE LONARD” din Galaţi pe 09 Octombrie 2019 de la ora 19,00. Mai multe detalii

Theater du Soleil vă prezintă în premieră în România o comedie muzicală LIVE „Hotel California” de Neil Simon.

„Hotel California” este o adaptare pusă în scenă de echipa Theater du Soleil Entertainment inpreună cu o echipă de actori cunoscuţi şi talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete, voie bună, multă muzică și dans. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Ana-Maria Calita, Emil Mitrache (Americanu), Daniela Olos si George Vasile.

Coregrafia şi mişcarea Momo Sanno.

Cele două voci deosebite ale echipei noastre: Alexa Vangu (Lexa) si Adi Câmpurean vă vor încânta cu melodii LIVE din repertoriul internațional.

Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, o comedie musicala de excepţie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.