Happy 4TH Anniversary | FreeStay @Madison Bistro & Lounge

Madison Bistro & Lounge, Iași
Str. Palas, nr. 7A, Iaşi
sâmbătă, 14 iulie '18, ora 23:00

Fling up your hands in the air

It's our birthday

Drop it like you don't care

We gonna party all night long!

Mai multe detalii

Sâmbătă, 14 iulie 2018, sărbătorim 4 ani de Madison Bistro & Lounge cu un super concert #live FreeStay, începând cu ora 11PM.

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Piesa “Las-o”, lansată alături de Vescan, a intrat rapid în topuri şi în inimile fanilor. O altă colaboarare de success este cea cu Andra, piesa "Între noi nu mai e nimic" fiind un alt hit.

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de
show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă.

Florin Ristei – voce
Șerban Niculae – clape, voce
Alin Teodorescu – clape, voce
Alin Ilieș – chitară
Benny Andreica – bass
Vladimir Grafu – tobe.

*DJ Raul will provide our special #happybirthday vibes all night long!

*Access by tickets only.
Event fees: 35 Lei early booking | 50 Lei at the entrance 

*Info & Reservations: 0731 700 707
#madisonpalas #happypeople #happyanniversary #events

*Mesele rezervate se pot ocupa până la ora 23:45, în seara evenimentului. *Never drink & drive * 18+ * We do not endorse the use of drugs.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.