Galati: Dan Badea, Natanticu & Bogdan Mălăele

Parcarea Shopping City Galați, Galați
Bulevardul George Coșbuc 251, Galați
duminică, 28 iunie, ora 22:00
Galați, fii gata de distractie!

Dan Badea, Cosmin Natanticu și Bogdan Mălăele te invită la primul show de Stand Up Comedy la tine în ora de anul acesta.

Evenimentul va si susținut LIVE pe scena mobila din parcare cu locuri pe scaune conform cu noile reglementari de asezare si siguranta.

SHOW-ul NU ESTE RECOMANDAT MINORILOR! Mai multe detalii

Biletele au următoarele prețuri:

VIP- 80 RON
Acces general- 60 RON

In pretul biletului este inclus protocol: punga sigilata de popcorn + o bautura la 0.5 - apa, suc, bere - la alegere
Atenție: numărul biletelor este limitat.

Organizator: PinPoint Concept (Hello@pinpointconcept.ro)
Parteneri: Europa FM & Shopping City Galați

IMPORTANT:

• În cadrul evenimentului NU se vor comercializa alimente și băuturi, dar fiecare participant este liber să-și aducă propriile produse.
• Intrarea si ieșirea se va realiza prin 2 puncte ale parcării pe care le vom comunica în curând.
• La intrare, biletele vor fi scanate de către personalul echipat complet cu vizieră, mănuși, mască, dezinfectant și vestă reflectorizantă
•  Accesul la toaletele centrului comercial se va face pe baza de bratara si se desfasura pe coridoare prestabilite cu distantare de 2m intre clienti

Conform legislatiei in vigoare - grupurile de participanti se vor organiza in sectoare de cate 4 persoane maxim asezate la 1.5m unii de altii sau familii (persoane care locuiesc in aceeasi gospodarie)

Pentru orice fel de detalii / nelămuriri privind evenimentele de mai sus, vă rugăm să ne contanctați prin email Hello@pinpointconcept.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook - PinPoint Concept.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.