Exclusiv pe iabilet.ro

Galati: Andra - Traditional

Sala Sporturilor, Galați
Str. Stadionului, Galați 800402
joi, 20 iunie '19, ora 19:30
Andra isi continua turneul national TRADITIONAL si invită galatenii la Marea Unire Muzicală, la Sala Sporturilor Dunarea din Galati,pe data de 20 iunie 2019! Mai multe detalii
Andra aduce galatenilor un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile romanilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. Pe data de 20 iunie, la Sala Sporturilor Dunarea din Galati, artista va susține concertul TRADITIONAL din cadrul turneului national, unde va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.
 
Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată de tatal și de fratele ei. Albumul ei de muzica populara, ”De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.
 
Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de emotie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți românii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum.” a declarat Andra.
 
Andra se întoarce în acest an la Galati, dupa show-ul “Aievea” sustinut anul trecut cu casa inchisa, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușeste performanța să rămână in topurile muzicale la mai bine de 18 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ea este de departe cea mai iubită artistă a momentului.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com