Filmări "În Șoaptă" (Lung metraj)

Galla Events, Timișoara
lea Dorobanților 96, Timișoara 300309
miercuri, 5 iunie '19, ora 21:00
Evenimentul are loc pe data de 5 iunie de la ora 21:00, este un eveniment pentru a filma o importantă scenă în lung metrajul În Șoaptă. Mai multe detalii
Biletul de 50 de lei va acoperii băutura la discreție (și alcoolic și non-alcoolic) și bufet din partea noastră.
 
Petrecerea va avea loc afară dar ținuta este obligatorie, cămașă, sacou la bărbați și rochii sau alternative business ori elegant pentru femei.
 
Fiecare persoană care va veni la eveniment va beneficia de o experiență unică alături de o echipă profesionistă, trecerea pe credite a tuturor persoanelor care au luat parte la eveniment precum și experiența producției unui film de cinema.
 
Vom necesita atenția și deschiderea tuturor invitaților, pentru ca filmările să se desfășoare cât mai liber, va fi nevoie de ascultarea și executarea unor sfaturi regizorale.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.