FESTIVALUL DACILOR

Sat Fântînele-Beliș - Platou, Beliș (Cluj)
Sat Beliș, Comuna Beliș
vineri, 7 septembrie '18
În perioada 7-9 septembrie stațiunea Beliș-Fântânele găzduiește prima ediție a FESTIVALULUI DACILOR. Mai multe detalii

Festivalul cuprinde ateliere antice de reconstituire istorică, ateliere meșteșugărești (fierărie, împletit, pictură, sculptură în lemn și piatră etc.) dar și activități distractive și educative pentru copii, oferite de către partenerul festivalului, Ateneul Copiilor (studio autorizat Kindermusik International).

Deasemenea, invitații noștri speciali vor oferi concerte de folclor și muzică ușoară în aer liber: Mioara Greavu, Sofia Boca, Ioana Toma, Mariana Morcan, Danciu Heta Livia, Tulnicăresele de la Beliș, DJ AHE, Englezu și Lara, trupele Focul Viu și Desperado.

Vor expune meșteșugari, artiști din toată țara, iar de la localnici veți putea achiziționa produse culinare naturale, provenite din gospodăriile sătenilor.

Bike Academy va oferi celor dornici drumeții pe biciclete, iar cei dornici de excursii vor putea face o plimbare pâna la Crucea Iancului. escarii se vor delecta și ei timp de 3 zile la Concursul de Pescuit staționar „Cupa Dacilor”, concurs organizat pe Lacul Beliș-Fântânele.

Restaurantele partenere vor oferi mâncare tradițională românească, celebrul ceaun, gratare iar participanții pot opta și pentru un weekend relaxant cu cortul, în zona destinată campării.

Sponsorii festivalului: Carbochim Cluj, Hotel Premier, Grădinița Magic Land One, Eximtur

Organizator: MT Opartsim Events în parteneriat cu Asociația Exart

Parteneri: Primăria Beliș, Geto Dacii Ansamensi Jibou, Ateneul Copiilor, Webcar, Work at Home Moms Romania, Bike

Academy, The Place, Pensiunea Agroturistică Saranis, Ciuc

Parteneri media: Hora TV, I Like Cluj, Observatorul de Cluj, Radio Cluj, Ziarul Făclia-Cluj

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.