Eu te cred da…tu ma minti!

Amfiteatrul Palas, Iasi
Strada Palas nr. 7A
miercuri, 21 august '19, ora 20:30
Eu te cred da’…tu ma minti, este o adaptare a piesei bulevardiere ,, La Menteuse’’ scrisa de Jacques Bricaire si Maurice Lasaygues. Indiferent de trecerea anilor si schimbarile timpurilor,situatiile ilare oferite de spectacol raman extrem de la moda si gustate de public, fiind intangibile in fata oricarui trend trecator. Mai multe detalii

 Piesa este despre o fată căreia îi place să 'ajusteze' adevărul cu minciuni şi poveşti scoase din cărţi şi adaptate la realitate, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune şi se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Familia fetei este formată din tată şi soră. Ei o cunosc foarte bine dar, din când în când, şi ei sunt prinşi în ţesătura minciunilor.

Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati- Aurelian Temisan

Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoaba peste masura - Monica Davidescu

Francoise, 30 ani, jurnalista, foarte mondena- Anca Dinicu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiat frumos- Cosmin Vijeu

Jane, frumoasa, un vi- Alexandra Salceanu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.