Festivalul Custom Resita

Poiana Golului, Reșița
5-7 iulie
Uriah Heep. The Rasmus. Doro. UDO. Massive Wagons. Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Și mulți alții. Mai multe detalii

Custom Reșița e emoție pură. E renașterea din propria cenușă a unui oraș care a fost etalon al industriei românești; e fostul oraș industrial cu împrejurimi spectaculoase, care dorește să-și revendice locul printre orașele de interes turistic ale României. Reșița are cel mai mare potențial turistic al României, în momentul de față, cu o zonă a munților Banatului prea puțin exploatată din acest punct de vedere.

Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos - o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul. De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – pe toate le vom vedea între 5 și 7 iulie, în Poiana Golului care veghează peste Reșița.

La Custom Reșița vor urca pe scenă atât trupe proaspăt înființate, cât și trupe consacrate ce și-au câștigat deja locul în rock-ul și pop-rock-ul autohton. 

The Rasmus, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Uriah Heep, Massive Wagons, Alternosfera, Alex Calancea & Lupii, Dimitri`s Bats, Melting Dice, Adam`s Nest, Rockabella, Baby Elvis, The Road Band feat. Dean Bowman, Camera 101,  Gândul Mâței, byron și Celelalte Cuvinte   - pentru un line-up care promite cea mai bună muzică.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.