Constanta: "Turneu Discoteca - De ziua ta"

Club Phoenix, Constanta
Strada Dobrilă Eugeniu 1
joi, 7 martie '19, ora 21:00
Intrucat, cu o luna inainte, biletele pentru 8 Martie s-au epuizat, la cererea publicului, 3 Sud Est vor canta si cu o zi inainte, un preambul la 8 Martie! Sarbatorim impreuna intrarea in weekend-ul Femeilor. Mai multe detalii
De Ziua Femeii, indragita trupa 3 Sud Est te invita in masina timpului pentru o calatorie muzicala, din anii cand mergeai la Discoteca pana in zilele noastre.
 
Daca “Amintirile te rascolesc” te asteptam "De ziua ta" sau a celei mai importante femei din viata ta la un Retro Party de neuitat, sa cantam impreuna cele mai iubite refrene romanesti ale acelor ani."
"Va fi o petrecere pe cinste!" - ne-au declarat, la unison, Laurentiu, Mihai si Viorel (3 Sud Est).
 
Rezervari: 0730617787

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.