Constanta: Equilateral - Guitar Union

vineri, 16 octombrie '20, ora 19:30
Constanta are nevoie de manifestări periodice în cadrul cărora artiștii să se poată exprima la nivelul celor de la care se inspiră, pentru a menține legătura cu lumea pe care o explorează și o reprezintă. Mai multe detalii

Pentru asta există excelenta idee de a-i asocia în diferite formule în care prietenia și plăcerea de a cânta primează. Un mediu al artei muzicale, cu valori comune în care toți cei implicați să-și împartă colegial repertoriul și scena. 

Pe 3 aprilie 2020, la Centrul Cultural "JEAN CONSTANTIN" trei dintre cei mai buni chitariști ai României, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu, alături de alți instrumentiști valoroși precum Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Răzvan "Lapi" Lupu și Berti Barbera, vor oferi un spectacol extraordinar în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol exploziv care poartă sugestiv denumirea de "EQUILATERAL GUITAR UNION".
Aceste evenimente au un caracter unic și nu ar trebui să lipsească din agenda oricărui iubitor de concerte și de superlative muzicale.


Biletul MEET and GREET include o poza cu trupa , participarea la soundcheck si un tricou. Detalii la telefon 0722327973


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.