Concert Zdob si Zdub si Cuibul

Fratelli Lounge & Club, Iasi
Strada Palas, Iași 700259
joi, 9 noiembrie '17, ora 19:30
Joi,9 noiembrie, în primul concert din seria Fratelli On Air Livevor urca pe scena Fratelli Iași formațiile Zdob șiZdub și Cuibul de la Chișinău. Mai multe detalii

Începând cu ora 19:30, cei de la Cuibul vă vor atrage înlumea lor elegantă, pe ritmuri lounge cu zvâc de dans, urmând apoi ca Zdob și Zdub să dea drumul la petrecere pe acordurile lor mult iubite de hardcore moldovenesc!

Cuibul – Episod (acousticsession)

http://youtu.be/35rGCePaDtU

Zdob și Zdub – Moldovenii s-au născut (video)

http://youtu.be/M8_C2xSssmk

Biletele sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (magazinele UMAN, Flanco, automatele ZebraPay precum și la FratelliLounge& Club – 0756561111) și costă 40 lei (50 lei în seara evenimentului, la intrare).

*pentru studenți: 30 lei - preț valabil cu codul de discount

Let's Rock, FreeYourself&Feelthe Live Experience@Fratelli On Air | Live

Rezervări: officeiasi@fratelli.ro | 0756561111
Access 18+
Neverdrink& drive

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.