Concert Zdob si Zdub

Club Doors, Constanta
str. Traian, nr. 68A (Gara/Poarta 4 Port)
sâmbătă, 21 ianuarie '17
Doors Club sărbătorește 11 ANI de activitate! Vă așteptăm să aniversăm împreună Zilele Doors Club alături de VAMA (20 ianuarie) și ZDOB ȘI ZDUB (21 ianuarie). Mai multe detalii

11 ANI de activitate în care ne-am bucurat împreună de cele mai frumoase și energizante concerte la care au luat parte artiști de marcă din țară sau străinătate.

Pentru acest an, am ales două dintre cele mai valoroase și îndrăgite trupe:

Vineri, 20 ianuarie 2017 - Concert VAMA (ora 23:00);
Sâmbătă, 21 ianuarie 2017 - Concert ZDOB ȘI ZDUB (ora 23:00).

Prețul unui bilet pentru fiecare concert este 50 de lei. Biletele se vor achiziționa în avans, de la sediul clubului, începând cu data de 16 ianuarie. Program vânzări bilete: luni-joi, între orele 12:00-17:00 și miercuri, între 20:00-22:00 sau online pe iabilet.ro

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Agentiile Perfect Tour, Magazinele IQBox  si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro


For all Rockers and Rollers to enjoy
Doors Club – un loc în care muzica vorbește în orice colț te-ai uita. Te simți bine și confortabil într-o atmosferă de prietenie, degajare și profesionalism.

Once inside Press Rec Button for New Memories
Pentru că ți-a rămas în memorie aroma cafelei noastre, gustul prânzului perfect, piesa pe care ai auzit-o în timp ce savurai o bere, concertul la care poate ai ajuns din întâmplare sau noaptea în care ai dansat cum n-ai mai făcut-o de mult.

Doors Club – Live Action
Secretul este să oferi ceea ce îți dorești să primești. Ne-am dorit muzică LIVE și am adus pe scenă artiști de top, nume mari ale muzicii autohtone, dar și artiști internaționali (Mr Big, Iyeoka, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Alternosfera, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Iris, Cargo, Vița de Vie, Vama, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Ioan Gyuri Pascu și mulți alții.
În timp, Doors Club a devenit una dintre cele mai bune locații de evenimente LIVE din țară. Un spațiu socio-cultural inedit, ce îmbină într-un mod original manifestările sociale cu cele culturale și artistice.

Pentru tot ce am construit împreună, pentru tot ceea ce reprezentăm, DOORS CLUB mulțumește artiștilor, fanilor, partenerilor media și colaboratorilor, tuturor prietenilor care ne-au trecut pragul.
Să avem parte de mulți ani fericiți și rodnici împreună!