Concert Subcarpati in Madrid

Joy Eslava, Madrid
Calle del Arenal, 11, 28013
duminică, 24 iunie '18, ora 21:00
Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. „Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” a declarat Bean MC despre cel mai recent album al trupei. Mai multe detalii
Made in Romanyeah e un brand 100% românesc, ce activează deja țn UK & Irlanda, iar acum vine și în Spania.
E un brand făcut pentru diaspora romană din afara granițelor și își dorește să îi adune pe românii din țările respective la cele mai bune concerte, cu cele mai iubite trupe. Big Up!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea. Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru întrebări referitoare la biletele deja cumpărate, vă rugăm să ne scrieți la contact@iabilet.ro sau pe www.iabilet.ro/contact.