Concert PG.LOst

Reflektor Venue, Timisoara
Bulevardul Liviu Rebreanu colț cu Calea Șagului
duminică, 27 mai '18, ora 20:00
Una dintre cele mai relevante trupe de post-rock din scena underground europeană, PG.LOST ajung la Timișoara în Reflektor Venue pe 27 Mai. Mai multe detalii

Trupa împletește un mix eclectic de atmosferă melancolică și rock old-school greu și murdar având ca rezultat ceea ce ei numesc, instrumentalism experimental suedez. Având în catalog cinci albume și turnee extensive, PG.LOST promite un show extraordinar ce nu trebuie ratat. Celor de la PG.LOST li se va alătura Topographer, unul dintre cei mai importanți reprezentanți din România a muzicii drone, ambient și experimental, cunoscut din proiecte precum Tauusk și Nomega. 

Pg.lost https://www.facebook.com/pglost/  
Topographer https://www.facebook.com/noisetopographer/  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.