Concert Marduk

Kruhnen Musik Halle, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
sâmbătă, 5 mai '18
Marduk, Ragnarok si Infernal War ajung pe 5 mai la Brasov intr-un show exclusiv in Romania, la Kruhnen Musik Halle. Prezentat de Rockstadt Extreme Fest. Mai multe detalii
Despre Marduk nu au ramas multe de spus. Un nume sinonim cu esenta muzicii black metal, controversat si totodata extrem de apreciat, suedezii activeaza inca din 1990. Conceptul muzical si liric Marduk a ramas fidel noncomformismului, aceasta masinarie suedeza activand de peste 25 de ani intr-o sfera muzicala si conceptuala puternic legata de istorie, povesti biblice si anti-crestinism, teme transpuse intr-un univers muzical extrem.
 
Un alt nume cu vechime ce va urca pe scena in cadrul acestui eveniment este grupul norvegian Ragnarok, activ inca din 1994 si debutand in 1995 cu albumul Nattferd (A Journey Into The Night). In Ragnarok a activat inclusiv Shagrath, solistul Dimmu Borgir, de aceasta data in postura de clapar, inregistrand pentru albumul Arising Realm, lansat in 1997.
 
Invitati speciali sunt polonezii din Infernal War, un adevarat asalt sonic, apreciat constant pentru prestatiile live ireprosabile.
 
Biletele sunt disponibile local la Rockstadt, Kruhnen Musik Halle si online in reteaua Iabilet.ro, la urmatoarele preturi:
 
Primele 200 de bilete - 35 de lei
Urmatoarele 300 de bilete - 45 de lei
Urmatoarele 250 de bilete - 55 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.