Concert Immolation, Melechesh, Azarath live la Cluj

Flying Circus Pub, Cluj-Napoca
Strada Universitatii, Nr. 3, Cluj-Napoca
marți, 19 septembrie '17
IMMOLATION, Melechesh si Azarath vor concerta in Romania, la Bucuresti si Cluj Napoca, pe 18 respectiv 19 septembrie. Mai multe detalii

IMMOLATION, o trupa cult a scenei de death metal internationale revin la Bucuresti si Cluj Napoca in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album de studio, intitulat "Atonement", material lansat de casa de discuri Nuclear Blast.

http://www.facebook.com/immolation

Formata in 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, MELECHESH s-a evidentiat in piata metal cu un sound aparte cu influente orientale, dand nastere unui stil aparte denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal".

https://www.facebook.com/melechesh/

Azarath, trupa infiintata in 1998 de Inferno, tobosarul celor de la Behemoth, va concerta din nou in Fabrica dupa concertul sustinut in 2013, urmand sa ajunga in premiera la Cluj Napoca.

https://www.facebook.com/AzarathBand/

La Bucuresti concertul va avea loc in Club Fabrica, in timp ce la Cluj Napoca evenimentul se va desfasura in Flying Circus, iar biletele pot fi achizitionate online de pe iabilet.ro si din reteaua Iabilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- 60 lei, pret valabil pentru primele 50 bilete, in perioada 26 iulie - 1 august;
- 70 lei pana 18 septembrie 
- 75 lei, la intrare, in limita capacitatii.