Concert byron la Timisoara

The Note Pub, Timisoara
vineri, 23 noiembrie '18
Vineri, 23 noiembrie, trupa byron revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2). Mai multe detalii

Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (40 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas). După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

Cel mai nou single byron, "Anima", este una dintre piesele compuse și înregistrate de către formație în ianuarie 2018 în songwritingsession-ul avut la TransylvaniaGuesthouses în Cincșor, jud. Brașov, piese care vor apărea pe viitorul album de studio byron.

byron– Anima (official video)
https://youtu.be/ApFHIjc8YbA

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

byron–Cu capul în nori (official video)
https://youtu.be/tLhjo-ahDb0

Hai așadar pe 23 noiembrie la concertul byronde la Timișoara din The Note Pub! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/grimusworld
http://instagram.com/grimusofficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.