Concert Amalia Gaiță @ Underground Club

Underground Pub, Iasi
Galeria Stefan Cel Mare, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt
sâmbătă, 25 ianuarie, ora 21:00
Amalia Gaiță - Funky Jazz, Quiet Storm, Rock’n Soul Mai multe detalii

Primul album semnat Amalia Gaiță a fost lansat în 13 decembrie 2017. "Melting Sun" este un material energic, colorat, care aduce emoție și intimitate, printr-o fuziune de jazz-soul-funk-rock alternativ. Alături de trupa ei, Amalia urmărește jocul și improvizația, atingând surprinzătoare câmpuri emoționale, prin stilul eclectic și structurile contemporane, cu accente vintage.
Press quotes: "Dincolo de faptul că absolut toate piesele cântate sunt creații proprii, band-ul este cât se poate de sudat, iar melanjul de stiluri prin care navighează abil acest proiect are un plus de șarm grație timbrului vocal al Amaliei. Influențele jazzy- pop a la Sade care se fac auzite în melodia River. Everlasting, compoziție care în a doua jumătate se transformă grație instrumentației într-un soi de rock alternativ cât se poate de energic, reușesc să creeze o stare de bine. De mare efect sunt și desele ruperi de ritmuri din piese ca Sun Man sau Bells and Demons, iar amestecul izbutit de funk, pop, rock și jazz care se revarsă din compozițile acestea este de bun augur."
Zoltan Varga
www.amaliagaita.com
Bandcamp: https://amaliagaita.bandcamp.com/releases Facebook page: https://www.facebook.com/amaliagaitamusic/ Youtube: https://www.youtube.com/amaliagaita
Instagram: amalia.gaita.music
Cd baby: https://store.cdbaby.com/cd/amaliagai0a