Concert Alina Manole - Luna Patrata

Copacabana - 2 Mai, 2 Mai
Str. Falezei, nr. 3, 2 Mai, Constanta
vineri, 28 iulie '17, ora 21:00
Jupâneasa-păcătoasă Alina Manole are cea-mai-cea Lună dintre toate: Luna Pătrată. Uneori se plimbă cu ea pe stradă (așa spune cântecul), iar alteori o ia cu ea la mal de mare, să o pună pe cel mai frumos cer dintre toate: cerul cu stele din 2 Mai. Mai multe detalii

Oprirea oficială e la noi, La CopaCabana, vineri, 28 iulie, pe la ora 21:00. Nu vine singură, ci cu încă doi păcătoși de viță nobilă muzicală, Raul Kusak și Adi Tetrade, căci au de împărțit cu toți cei care vin la noi nu doar bucățele de Lună ci și pitici, povești și vorbe de duh despre iubirile cele mari.
Intrarea la concertul Alinei Manole e cu bilet (25 de lei) care va fi la intrare numai bun de cumpărat înainte de a începe minunea serii.
Vă poftim la mărturisiri de păcate (ale ei, firește, că noi suntem curaaați ca lacrima! )

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.