Concert Alina Manole, invitat Cosmin Vaman

Underground Pub, Iasi
Galeria Stefan Cel Mare, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt
sâmbătă, 18 mai '19, ora 21:00
Alina Manole ajunge în Iași cu o prezentare inedită de ”Lucruri simple”!

Pe 18 mai 2019, cei care vor veni în clubul Underground vor asista la un concert pe care momentan doar Vama Veche l-a mai văzut. Un dialog muzical feminin vs masculin, păcătos vs romantic, între doi artiști deja cunoscuți în alte ipostaze: Alina Manole și Cosmin Vaman. Mai multe detalii

Alina Manole vine cu Luna Pătrată, cu mărturisiri păcătoase, ironice sau jucăușe despre realitatea iubirii.

Cosmin Vaman vine cu declarațiile de dragoste, cu delicatețea iubirilor ideale și - pe alocuri - cu manifestul condiției de artist.

Cei doi vor defini (aproape) tot universul de situații posibile în privința problemelor de inimă, într-un concert care îi va aduce și separat și împreună pe scenă.

Ineditul apariției provoacă deja emoții celor implicați, emoții care se vor transfera, cu siguranță, în rândul spectatorilor...! :)

Pregătiți-vă așadar de o noapte de sâmbătă specială! Concertul va avea loc pe 18 mai 2019, ușile se vor deschide la ora 21:00, muzica va începe după ora 21:30. Grijile și stressul săptămânii se vor topi cu totul, lăsându-vă primăvara mai senină! În definitiv, vorbim de terapie muzicală!

Prețul biletului este de 35 de lei în pre-sale și de 40 de lei în seara concertului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 Alina Manole – facebook.com/AlinaManoleOficial