Concert 3 Sud Est la Hako Event Arena, Wuppertal

Hako Event Arena, Wuppertal
Vohwinkeler 115, Wuppertal, Germany
duminică, 21 mai '17, ora 18:00
Anul acesta se implinesc 20 de ani de la infiintarea trupei 3 Sud Est - Coloana sonora a adolescentei mele! Mai multe detalii

Dupa realul succes la public al "sesiunii de iarna", prima parte din cadrul trurneului aniversar sub egida #3SudEst20, desfasurata intre 20 ianuarie si 25 martie in locatii indoor din tara, pe data de 20 mai 2017 se va da startul celei de-a doua parti a turneului 3SudEst20, care include, in premiera, si locatii din afara tarii cu puternice comunitati romanesti si moldovenesti iar pe data de 21.05.2017 vor fi chiar in Wuppertal, Germania, unde pupulara trupa se asteapta la un public cel putin la fel de numeros.

Vino sa traim impreuna POVESTI, TRAIRI, SENTIMENTE, EMOTII, intr-un concert LIVE cu totul special!

Daca locuiesti in Wuppertal, Dusseldorf, Dortmund, Essen, Duisburg, Leverkusen, Monchengladbach, Bonn atunci inseamna ca vom fi la maximum o jumatate de ora distanta si abia asteptam sa ne vedem!" au declarat baietii de la 3 Sud Est.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si pot fi achizitionate cu plata prin paypal sau cu cardul.

 

Va rugam sa tipariti, in masura posibilitatilor, biletul pe hartie.

In cazul declansarii in mod accidental a unei alarme de incendiu, organizatorul nu poarta raspunderea pentru o eventuala evacuare a salii!

Nu se permite accesul cu produse alimentare in incinta salii de spectacole.