Exclusiv pe iabilet.ro

Cluj-Napoca: Samsara Pop-Up Stories

USAMV Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
Calea Mănăștur 3-5, Cluj-Napoca 400372
sâmbătă, 3 octombrie, ora 17:00
O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică, compusă și ea la rândul ei din mai multe ingrediente. Ingredientul de bază al acestei fundaţii este mâncarea, ce ne hrăneşte şi ne dă viaţă. Mai multe detalii

Dacă ești deschis pentru o experiență culinară care valorifică ingredientele proaspete pe care ni le-a dăruit natura, Samsara Foodhouse îți propune o serie de evenimente unice, pop-up, cu meniu de degustare cu pairing de vin și băuturi non-alcoolice, într-un cadru de socializare nonconformistă, departe de rutinele weekend-ului.

Pentru următoarea cină savuroasă ne întâlnim sâmbătă, 3 Octombrie, în grădina USAMV, între livada de meri, plantația de mure și lacul cu nuferi, pentru a celebra recolta anului acesta. Preparatele vor pune în scenă gusturile bogate ale toamnei și vor reflecta aromele și culorile sezonului.

Meniul unic va fi pregătit la fața locului de mâinile pricepute a lui Ionuț Crișan, noul head chef Samsara Foodhouse și de echipa noastră pasionată.

Din dorința de a oferi o experiența autentică, numărul biletelor disponibile este limitat.

Evenimentul este dedicat exclusiv adulților.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. ”