Cluj-Napoca:Nightlosers LIVE@Hardward Pub

Hardward Pub, Cluj-Napoca
Strada Republicii 110, Cluj-Napoca 400489
vineri, 17 iunie, ora 20:30
"Nightlosers canta la Cluuuj, pe 17 Iunie in HARDWARD PUB!
Nightlosers este o trupă înfiinţată în Cluj-Napoca în 1994, care cântă blues ardelenesc, un fel de etno-blues postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt presărate cu intervenţii etno ale minorităților conlocuitoare, mai ales cele din Transilvania, combinate în conformitate cu o imagine a formaţiei ce pare desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de ţărani aflaţi sub influenţa alcoolului lasă impresia că au ajuns întâmplător pe o scenă.
În cei peste 20 de ani de existenţă, formaţia Nightlosers a susţinut concerte la festivaluri organizate în numeroase ţări din Europa, dar şi în oraşe din Statele Unite şi Canada.
In România, grupul este cunoscut și pentru piese precum ”Beţivan ratat” şi ”Dragostea-i ca şi o râie”, care reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent la rândul lui în concertele formaţiei.
Trupa Nightlosers este compusă în prezent din Hanno Hoefer, Jimi Laco, Lucian Pop, Grunzo Geza, Péter Attila şi Claudiu Purcarin. Formaţia a lansat patru albume de studio - ”Sitting On Top Of The World” (1994), ”Plum Brandy Blues” (1998), ”Rhythm & Bulz” (2004) şi ”Cinste lor” (2013). Mai multe detalii