Brasov: Concert Bucovina & Mihai Barbu Project

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
vineri, 21 februarie, ora 20:00
Bucovina revine in Brasov cu un concert live in care aduce cea mai noua poveste, cea a otelului care nu cunoaste rugina. Stahl Kennt Keinen Rost este cel mai recent single al trupei, inregistrat cu Robse (Equilibrium/Minas Morgul) ca vocalist invitat; aceasta piesa va aparea si pe albumul pe care Bucovina il pregateste pentru luna decembrie a acestui an. Mai multe detalii

In octombrie, Bucovina aniverseaza 20 de ani de la primul concert si o prezenta neintrerupta pe scenele nationale si internationale. La inceputul lui 2021, Bucovina pregateste un turneu european care deja contine peste 30 de date in 13 tari.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.


Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.


Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.