Brăila: BeLIEve by Vlad Grigorescu

Filarmonica Lyra, Braila
Strada Cojocari 21,
duminică, 14 aprilie '19, ora 20:00
După succesul extraordinar al turneului anterior, Vlad Grigorescu revine cu un show 100% NOU! Mai multe detalii

BELIEVE este un show interactiv plin de lucruri imposibile şi întorsături care te vor lăsa cu gura căscată. Un show original şi pe alocuri amuzant în care, ca de obicei, publicul devine parte din spectacol, de pe scaun sau chiar pe scenă.

Vino să traieşti o experientă LIVE unică!!

Nu vei vedea un spectacol. TU vei fi spectacolul.

Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in România

 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol!
 
Bilete se găsesc și la Filarmonica ”Lyra”, str. Călărașilor, nr. 52. Informații la 0787 817 063.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 12 ani nu este permis.
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare. 
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!