Alternosfera - Lansare de Album la Timișoara

Escape Underground Hub, Timișoara
Gheorghe Lazar 26, 300081 Timisoara
vineri, 22 martie, ora 21:00
După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la începutul anului 2019 cu un nou album – Arhitectul din Babel. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic și este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei. La Timișoara, concertul de lansare va avea loc la Escape Underground Hub, pe 22 martie 2019, de la ora 21.00. Mai multe detalii

Primele două piese de pe următorul album, Lucis și Fântânile, au fost deja lansate însoțite de videoclip.

Biletele au urmatoarele preturi:
- Early Bird (primele 100) – 60 lei;
- Presale – 80 lei.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.