Altar / Mental Disorder live in Rockstadt

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
vineri, 17 mai '19, ora 20:50
Vineri, 17 Mai, ALTAR va asteapta in Rockstadt din BRASOV cu un show pe cinste! Lansare piesa noua, Atitudine si Forta, tot ce trebuie ca sa fie ROCK! Ia-ti gasca de prieteni si hai la concert! Invitati speciali sunt baietii de la Mental Disorder din Brasov. Mai multe detalii

ALTAR
Infiintata la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.Dupa 28 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.
https://www.facebook.com/altar.ro/

MENTAL DISORDER
A Big Mean Thrashing Machine. Acestea sunt cuvintele prin care trupa Mental Disorder se descrie. Infiintata in vara lui 2017 aceasta este cea mai tanara trupa de thrash din țară dinafara Bucureștiului. Trupa abordeaza un sound thrash metal brut, ce amintește de sound-ul trupelor din anii '80 si chiar '90 si ii are in componență pe:

Andrei Popescu- Voce
Alin Livada- Bass
Pașcu Bogdan- Chitara solo
Remus Hoisan- Chitara ritm
Ion Dragoi- Tobe

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.