Alexandra Ușurelu & Muse Quartet #PUR la IAȘI

duminică, 14 februarie '16, ora 20:00
Începutul lui 2016 vine cu o premieră pentru piața muzicală românească. Imediat după concertul simfonic #PUR, pe care l-a susținut pe 18 ianuarie în Sala Mare a Teatrului Național din București, Alexandra Ușurelu pornește în două turnee în paralel: turneul ”Povestești și Călătorești la Cărturești” și turneul ”#PUR” cu Muse Quartet. Mai multe detalii

Turneul ”#PUR” va ajunge duminică, 14 februarie, ora 20, la Iași, în AULA Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu”.

Timp de 80 de minute, publicul Alexandrei va putea să se bucure de toate cântecele de pe albumul ”La capătul lumii”, dar și de melodii noi, ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album al artistei. Alexandra va aduce la Iași una dintre cele mai rafinate producții ale sale, cu band și cvartetul de corzi Muse Quartet, o formulă spectaculoasă de 8 muzicieni.

Cu peste 250 de concerte în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut “La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru ”Cel mai bun album al anului 2015” la ”Mamaia Music Awards”.

Partener media: Music Channel

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinele Uman si IQ BOX,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara și în agenţiile Perfect Tour).