3M - Morgenstern, Mălăele, Mihăiță/a doua reprezentație

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara
Strada Mărășești 2, Timișoara
vineri, 29 martie '19, ora 21:00
Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific Mai multe detalii

Vineri, 29 martie, începând cu ora 21:00, Opera Națională Română va fi martora unui spectacol ”cum nu s-a mai văzut în Timișoara”. Pentru că cererea de bilete este foarte mare, lansăm și al doilea eveniment al serii.

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului timișorean un adevărat regal teatral. 3M- cei trei magnifici se va juca pentru prima oară, în această distribuție,  în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara să mențină pasul.

Recent, Horațiu Mălăele ne-a încântat cu piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”. De fiecare dată, interesul pentru aceste piese a fost atât de ridicat, încât evenimentele au fost Sold Out.

Maia Morgenstern a adus de 2 ori, în aproape 6 luni, piesa ”Profesiunea Doamnei Warren”, spectacol jucat cu casa închisă  de fiecare dată.

George Mihăiță și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți” la Universitatea de Vest din Timișoara, moment urmat de un one-man show de excepție.

În 29 martie, cei 3 magnifici vor dezvălui secrete din spatele cortinei, vor aduce în discuție mistere ale vieții și ne vor transpune într-o lume creionată chiar de ei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.