10 ani de Acaju

sâmbătă, 11 august '18, ora 14:00
Zece ani cu Drag de Acaju! Mai multe detalii

Au trecut deja 10(zece) ani.

O întreagă aventură plină de nopți nedormite, prietenii legate pe viață, proiecte născute și crescute la maturitate, dimineți cu cafele și seri cu long island-uri și multe, multe momente de ținut minte și povestit nepoților.

Ne pregătim să aniversăm această cifră rotundă în același spațiu deschis, sub cerul liber, pe muzici diverse și cu activități reprezentative nouă.

Recreăm mood-ul tipic acajunesc în spațiul de la Baza FEG.

Invităm toți oamenii cu drag de acaju să vină să sărbătorească alături de noi anii din urmă și cei care pândesc de la orizont.

Sunet fin cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine
www.vrtw.life

Acts:

* Bully
* The Rabbit King
* TZUC
* Cel Visător
* Iorga
* Kidamn & Scuffle B2B

https://www.facebook.com/events/2188286464717302/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.