Zilele Nordului - Deschidere oficială: Concert Nicu Alifantis

Conacul Bals, Darabani (Botoșani)
Strada Lucian Valea, nr. 1, Darabani, Botoșani
vineri, 28 august '20, ora 20:00
ALIFANTIS ÎNTRE MUZICĂ, TEATRU ȘI CARTE
Deschiderea oficială a festivalului îl aduce la Darabani pe Nicu Alifantis, în cel mai intim concert cu distanțare fizică din câte a văzut pandemia. Mai multe detalii

”M-am născut în România, deși s-ar fi putut foarte bine întâmpla oriunde în altă parte. Și n-a fost alegerea mea, nici a părinților mei. Așa a fost să fie. Așa s-a întâmplat…” (Nicu Alifantis)

 

Un concert Nicu Alifantis și o dezbatere despre ”Memorabilia”, un BOX SET de colecție: ”Memorabilia, este o timidă incursiune prin muzica de teatru pe care a scris-o, o întoarcere în timp prin teatrele cu care a colaborat, un șir de destăinuiri emoționante despre oamenii cu care s-a intersectat prin scenă și în afara ei”.

 

Concertul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: este permis accesul a maxim 250 de participanți, în baza biletului procurat; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați în timpul concertului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.