Zilele Nordului - Concert: The Mono Jacks, byron, The Kryptonite Sparks

Stadionul Orasenesc, Darabani (Botoșani)
sâmbătă, 29 august '20, ora 18:00
The Mono Jacks aduc pentru prima oară în Nord album Gloria, pe versuri scrise de un dărăbănean. byron urcă pentru prima dată pe o scenă #ZN, iar The Kryptonite Sparks fac asta pentru a unsprezecea oară! Mai multe detalii

În acest an mutăm concertele ZN din Poiană pe Stadion, pentru a vă ține în siguranță.

 

Concertele se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: este permis accesul a maxim 400 de participanți, posesori de bilete; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați în timpul proiecțiilor, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.