Zilele Nordului - Concert: om la lună, Mădălina Pavăl Live Act Acustic, Adam's Nest

Stadionul Orasenesc, Darabani (Botoșani)
duminică, 30 august '20, ora 19:00
Închidem ediția a șaptea a Zilelor Nordului, desfășurată sub genericul #Cei7AniDeAcasă cu un concert om la lună, Mădălina Pavăl Live Act Acustic și Adam's Nest pe Stadion. Mai multe detalii

În perioada de izolare, membrii trupei om la lună s-au mutat împreună  timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop. A rezultat albumul ”Dans”, cu care vin pentru prima dată la Zilele Nordului.

Pentru Mădălina Pavăl, dorul şi doina nu-s doar vorbe-n vânt menite să stârnească sentimente patriotice. Mădălina Pavăl vorbește despre ”dor” la #ZN7, într-o formulă Live Act Acustic.

Tot pentru prima dată la Zilele Nordului vin și Adam’s Nest (Răzvan Rusu - voce, chitară și Vlad Alui Gheorghe - chitară, tobe, voce).

Concertele se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: este permis accesul a maxim 400 de participanți, posesori de bilete; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați în timpul proiecțiilor, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.