Zilele Nordului ajută spitalele din Botoșani

Botosani, Botosani
2-30 aprilie '20
Strângem banii necesari achiziționării unui ventilator pentru cazuri de insuficienţă respiratorie. Implicarea individuală va face diferența și va salva vieți. Stă în puterea noastră să ajutăm! Vă chemăm la 7 lucruri de făcut de acasă împotriva pandemiei.

A șaptea ediției a Zilelor Nordului este și prima în care scoatem la vânzare bilete de festival. Se întâmplă în cadrul campaniei #7deAcasă, care mobilizează botoșăneni, prieteni ai festivalului și pe cei care au un cuvânt de spus în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 în județul Botoșani. Achiziționează BILETUL NORDULUI și toți banii tăi vor ajunge la spitalele și inițiativele civice din județ. Poți alege să donezi 10 lei, 50 de lei sau 100 de lei. Mai multe detalii

 

Costul primului ventilator Medec pe care l-am comandat din Belgia este de 100.000 de lei. Din donațiile voastre am strâns 26.500 de lei până acum și avem timp până la 30 aprilie să acoperim diferența.

Fiecare donație contează și fiecare dintre noi cunoaște măcar alți cinci oameni care pot dona.

Mulțumim inițiativei Împreună pentru personalul medical din Botoșani pentru că se alătură campaniei noastre. Donațiile care se adună în conturile lor vor fi direcționate la final către Asociația Nord pentru achiziția aparatului de anestezie și ventilație pentru spitalul Mavromati.

 

Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.