Voucher Acces ParaPark - Escape Room

ParaPark, Cluj-Napoca
Str. Bolyai Janos nr. 9
Jocul de evadare este de fapt o formă dezvoltată a celor cunoscute de tipul „room-escape” și „point-and-click” pe calculator, care sunt scoase din spațiul virtual și plasate în cel real, adică în „real life”. Mai multe detalii

Jucători (între 2 și 6 membrii într-o echipă) au sarcina de a găsi ieșirea într-o perioadă de timp acordată dintr-un sistem de încăperi, prin jocuri de perspicacitate și rezolvarea diferitelor puzzle-uri bazate pe gândire logică. De obicei încăperile jocurilor de evadare diferă între ele, fiecare solicitând o altă modalitate de gândire pentru a descoperi rezolvarea sarcinilor desemnate jucătorilor.

Vă invităm să descoperiți secretele unei pivniţe misterioase în Cluj. Aventurați-vă împreună cu prietenii în pivniţa ParaPark şi întreceți-vă contra timpului. Atenţie, se închid uşile: aveţi 60 de minute să evadaţi...Strada Bolyai și-a găsit loc un joc de evadare unic din toate punctele de vedere. Jocul este captivant, vă va reține în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a reuşi evadarea din ParaPark, este necesară activitatea în echipă. În cadrul ParaPark sunt admise echipe formate din minim 2 și maxim 7 persoane.

Regulile jocului sunt extrem de simple: după ce jucătorii intră, uşile pivniţei se închid şi începe numerotarea inversă. Pe un ecran este afișat timpul pe care grupul îl are la dispoziţie. În drumul care conduce spre salvare ei au nevoie de soluția unor puzzle-uri, trebuie să descopere lacăte și seifuri secrete, să găsească diferite alte obiecte ascunse... Forța mușchilor nu este necesară, vor avea nevoie însă de o minte ascuţită pentru a reuși. Fiecare colţ al pivniţei și toate obiectele aflate acolo ascund câte un nou puzzle, câte un nou mister. Acceptaţi o provocare adevărată și încercați evadarea învingând cronometrul!

Accesul in locatie se face pe baza voucherului si cu rezervare in prealabil la numarul de telefon inscriptionat pe voucher