Trupa SPAM Live la Cluj

Cotton Club, Cluj-Napoca
Bulevardul 1 Decembrie 1918 35-37, Cluj-Napoca 400000
vineri, 11 octombrie '19, ora 21:00
Trupa Spam este formată din: Cosmin Vaman - voce și chitară Alexandra Andrei - voce Eugen Toboș - chitară solo Tudor Olaru - bass Ciprian Diaconu - tobe Mai multe detalii

Toți se declară melomani de mici și cu o experiență pe scenă de zeci de ani. În formula actuală au debutat pe scena Folk You, în 2014, unde au revenit an de an, iar mai populari au devenit odată cu lansarea melodiei Cele mai frumoase, în același an , fiind până astăzi una dintre cele mai fredonate piese are peste 200.000 de vizualizări pe Youtube & o puteți asculta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=fJpHWI2NB6E

Au scos două albume, Drumul & Facem Dragoste, iar în prezent lucrează la cel de-al treilea album, cu angajamentul de a continua să scrie și să cânte muzică romantică pentru oameni înțeleși. Sunt amuzanți, cântă antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, temperate de glumițele din pauzele dintre piese.  

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.