TEDx TarguMures

Teatrul Studio, Targu Mures
Strada Köteles Sámuel
sâmbătă, 11 februarie '17, ora 14:00
TEDxTârguMureș vă invită în data de 11 februarie, de la 14:00 la 20:00 la Teatrul Studio pentru o serie de TED talk-uri, tema fiind Challenging Tomorrow susținute de către Florina Pop, Vizi Imre, Lawrence Warry, Iulia Oprea și David Timiș. Mai multe detalii

Challenging Tomorrow a pornit din dorința de a afla ce presupune provocarea viitorului dar și din dorința de a afla cum am putea crea sau contribui la o societate așa cum ne-o dorim. Cum am putea să ne pregătim pentru schimbare sau cum ne vom adapta la ceea ce urmează.

O serie de gânduri și întrebări compun această temă, așadar am invitat speakeri din domenii cât mai diferite (de la medicină, la aikido, muzică sau IT) pentru a ne vorbi despre experiențele și gândurile lor despre viitor.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.