Exclusiv pe iabilet.ro

Teatru (avanpremiera) – Proștii sub clar de lună

Kruhnen Musik Halle, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
marți, 23 aprilie '19, ora 20:00

Vă așteptăm la Kruhnen Musik Halle pentru a vedea o avanpremieră teatrală glamour: Colecția vară-vară-primăvară de Proștii sub clar de lună – by Mazilu!

Piesa lui Teodor Mazilu capătă viață și zguduie scena de la Kruhnen urmărind povestea într-o viziune actuală, alertă, de tip musical, pornind de la etalarea de proști și damfurile lor adiacente, pe cat-walk.

Îi veți vedea dezlănțuindu-se pe marii actori Mihai Bica (Gogu), Gabriel Costea (Emilian), Gabriela Butuc (Clementina) și Claudia Suliman (Ortansa) într-un regal actoricesc unic în Brașov !

Proștii de ieri și de azi sub clarul de lună al scenei Kruhnen

Proștii sub clar de lună, aduși la zi printr-o inovatoare punere în scenă, care recreează lumea în care trăim. Mazilu e unul din cei mai actuali dramaturgi, creator al unor personaje ce se regăsesc în fauna lumii de azi, cu toate hibele ei: snobism, ridicol, ego exacerbat, spirit gregar, cinism, corupție, superficialitate crasă socială și în viața de cuplu.

Proști expuși în lumina crudă a reflectoarelor, ca la o prezentare de modă, în baia de muzici specifică fiecărui personaj în parte. Fițele occidentale ale personajelor sunt redate regizoral în stil comic-grotesc-glamour. Ele adoptă fără nicio reținere stiluri de comportament din filme, seriale TV, reclame.

Gândesc și vorbesc ca-n filme, se identifică fără rest cu personaje standard de reclame. Prostia omenească autohtonă descinde din mitocănia care aspiră la standarde occidentale. Merită văzut, analizat, filtrat prin spiritul critic al aspirației spre valorile democrației, civilizației și culturii occidentale, pe lângă care Proștii sub clar de lună ai lui Mazilu trec ca trenurile prin haltă. E un spectacol care vă va zgudui de râs cu lacrimi.

Veniți la teatru, veniți la Kruhnen Musik Halle!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.