Sibiu: Sarmalele Reci la Imperium Pub

Imperium Pub , Sibiu
Strada Nicolae Bălcescu 24, Sibiu 550159
duminică, 22 mai '22, ora 19:00
Sarmalele Reci aduc la Sibiu concertul și vinilul „Țara te vrea te vrea prost”, un album document, cu piese de colecție.
„Violeta”, „Gașca de la bloc”, „Vărsătorul”, „N-ai nimic pe sub tricou”, plus bonusuri, vor fi cântate în cel mai muzical pub din oraș, la Imperium Pub, pe 22 mai.
Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.
Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat în concert, în premieră la Sibiu.
Sarmalele Reci vă invită pe 22 mai la Imperium Pub, pentru o experiență de neuitat. Scriem istoria împreună și contrazicem titlul albumului, ca să aflăm cum să schimbăm istoria viitoare.
Minorii sub 10 ani îsoțiți de un adult platitor de bilet au acces gratuit Mai multe detalii