Rockstadt – Avem nevoie de sustinerea voastra

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
Și tu scrii povestea Rockstadt
Rockstadt înseamnă pasiunea noastră și a voastră pentru muzică, artă și cultură, pentru comunitatea rock locală și națională, pentru artiști și prieteni. Am construit și consolidat un brand local și un festival cunoscute și apreciate nu numai in Brașov, nu numai în România ci, încetul cu încetul și în Europa sau pe alte continente deopotrivă. Și asta nu spunem noi ci spun cei care ne trec pragul. Aceste lucruri nu s-au realizat singure ci doar cu sprijinul vostru continuu de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru asta ! Mai multe detalii

Trăim cu toții o perioadă grea și avem în continuare nevoie de sprijinul vostru. Pentru noi, siguranța familiei Rockstadt (clienți, angajați, prieteni) este cea mai importantă de aceea în 11.03.2020 am decis să inchidem clubul pe o perioadă nedeterminată până când vom putea redeschide și garanta siguranța voastră la noi. Știm că nu suntem nici singurii și nici singuri în această situație.

 

Cum ne puteți susține ?

 

  • Puteți cumpăra on-line un cod QR în valoare de 100 lei
  • Veti fi singurii care vor avea acces la evenimentul de redeschidere a clubului
  • La intrare codul QR va fi scanat și veți primi un Card Rockstadt alimentat cu 100 lei
  • Folosiți Cardul Rockstadt pentru a plăti ceea ce consumați de la bar
  • Petreceți cu noi până în zori !

 

Puteți cumpăra mai multe coduri QR și ulterior să le preschimbați intr-un singur Card Rockstadt. Cu această ocazie vom inaugura și implementarea sistemului de plată cu card reîncărcabil similar cu cele de la marile festivaluri.

 

Note:

Dacă ai cumpărat codul QR, banii nu se mai pot rambursa ulterior.

Dacă nu poți să ajungi la petrecerea de redeschidere, îți poți primi Cardul Rockstadt oricând după și îți poți folosi banii de pe acesta pentru consumația de la bar. Dar te asigurăm că nu vrei să pierzi petrecerea de redeschidere.

Dacă nu ajungi la club, poți să îți primești cardul la Rockstadt Extreme Fest și să îl folosești pentru consumația de la festival după ce îți validezi biletul de intrare.

 

Aveți grijă de voi, de cei dragi și de toți ceilalți și să ne revedem mai curând decât ne așteptăm !

 

Vă mulțumim !

#sprijinrockstadt